За контакти

Безплатни услуги от novafirma.bg в подкрепа на бизнеса от 17.08.2020г.

Безплатни услуги от novafirma.bg в подкрепа на бизнеса от 17.08.2020г.

 

Искаме да помогнем на малките и средни предприятия да поддържат бизнеса си през тези трудни времена. Затова решихме да предоставим БЕЗПЛАТНО на клиентите си услугите в платформата на novafirma.bg.

В подкрепа на бизнеса от 17.08.2020г. (понеделник) ще предоставим безплатно следните услуги:

- документи за промяна на име, седалище и адрес на управление;

- документи за обявяване на ГФО в ТР.

От 22.08.2020г. (събота) ще предоставим безплатно и услугата за генериране на документи за регистрация на ЕООД и ООД.

Освен досега съществуващите безплатни образци на документи за бизнеса и информационен бюлетин, занапред ще можете безплатно да ползвате и автоматизираните ни услуги за генериране на документи за регистрация на ЕООД и ООД, за промяна на име, седалище и адрес на управление и за обявяване на ГФО в ТР.

Това е част от по-големия ни ангажимент да подкрепямe малкия и среден бизнес в борбата с бюрократичните трудности и е част от стремежа ни да бъдем полезни.

Ще продължим да бъдем Вашия онлайн бизнес асистент - 24/7!

На Ваше разположение са всички статии и подробни указания, достъпни онлайн в Блога на novafirma.bg и приложени към генерираните документи в профила на всеки клиент.

Екипът на novafirma.bg се оттегля в творческа пауза, но  през този период ще разработваме нови услуги, които ще донесат допълнителна стойност на клиентите ни след възобновяването на всички предоставяни услуги през 2021г. Възнамеряваме да разширим и броя и обхвата на безплатните документи, които ще са в помощ на действащия бизнес.

Ние сме онлайн, за да сме Ви полезни!

Надяваме се, че това ще помогне да поддържате бизнеса си действащ и печеливш през периода на кризисната ситуация с COVID-19 в България.

Възползвай се от нашите свързани услуги: