За контакти

22 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗГРАДИМ СОБСТВЕН БИЗНЕС (в цитати от известни личности)

22 ПРИЧИНИ ЗАЩО ДА ИЗГРАДИМ СОБСТВЕН БИЗНЕС (в цитати от известни личности)

 

 

       „Бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум хазарт се съчетава с минимум правила.” „Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им го прави смислен.”  “Ако не си готов да рискуваш, ще трябва да се задоволиш с обикновеното.“
 
      „За да бъдеш успешен, трябва да вложиш сърце в бизнеса и бизнеса в сърцето си.“ „Човек може да постигне всичко, стига да повярва в него.”  "За всичко, което си мислиш, че можеш да направиш, и за всичко, което си мислиш, че не можеш, си прав!" "Най-трудно е да вземеш решение да действаш. Оттам нататък просто трябва да си упорит."
 
      "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове." "Успехът не значи да не допускаш грешки, а да не повтаряш една и съща грешка два пъти.” “Успехът е способността да преминаваш от един неуспех към друг без да губиш ентусиазъм.“ “Не позволявай на обезкуражаването да се промъкне в теб и със сигурност ще успееш.“ „Когато ти се струва, че всичко е срещу теб, спомни си, че самолетът излита срещу вятъра, а не с него.” 
 
      "За да успееш, твоето желание за успех трябва да е по-голямо от страха ти от провал.”  "След 20 години ти ще бъдеш по-разочарован от това, което не си направил, отколкото от нещата, които си направил. Затова опъни платната, напусни сигурното пристанище, улови вятъра!" "Изгради мечтите си или някой ще те наеме да изграждаш неговите мечти. "
 
      “Целта – това е мечта със зададен срок.“ "Разковничето не e в това, да избереш пътя към победата, а да направиш избора си така, че всички пътища да водят към нея." "Няма значение колко бавно се движиш, стига да не спираш. "
 
      Но „Асансьор към успеха няма. Налага се да се използва стълбището.” "Единственото място, където победата е поставена преди труда е в речника,“ "Всички започваме с наличното, а начинът, по който го използваме, прави нещата възможни.“ “Капиталът не е дефицитна стока, идеите са“.
       "Успехът често е резултат от погрешна стъпка в правилната посока."
 
 
В статията са използвани цитати от: Хенри Форд, Сам Уолтън, Уилям Хенри Гейтс III, Уинстън Чърчил, Наполеон Хил, Фара Грей, Джошуа Марин, Джо Жирар,Амелия Ерхарт, Джим Рон, Джордж Бърнард Шоу, Лес Браун, Видал Сасон, Томас Уотсън, Ейбрахам Линкълн, Марк Твен, Бил Косби, Ал Бърнстейн, Конфуций.

Възползвай се от нашите свързани услуги: