За контакти

Колко струва регистрация на фирма - ООД или ЕООД?

Колко струва регистрация на фирма - ООД или ЕООД?
*

Колко струва регистрация на ООД или ЕООД (фирма) ?

 
Отговорът на този въпрос зависи от това, дали сте готови да свършите цялата работа сами или предпочитате да се обърнете към адвокат.
 
Цената за подготвяне на документите през сайта novafirma.bg е 48 лева.

Разходите за регистрация на дружество - ООД или ЕООД са:

 
1. Разходи за подготвяне на документите: 48 лв.  в novafirma.bg
 
Когато решавате къде да подготвите документите за регистрация, обърнете внимание колко ще Ви излезе регистрацията общо - с включени всички такси.
 
2. Разходи за нотариална заверка на документи: 6 лева..
 
3. Разходи за откриване на банкова сметка за внасяне на уставния капитал: 10 лева /в зависимост от банката/;.
 
4. Такса на Търговския регистър за регистрация на дружеството: 110 лева, ако занесете документите лично в ТР или 55 лева, ако документите се подадат по електронен път;.
Ако искате да подадете документите по електронен път в ТР, можете да купите електронен подпис на управителя на дружеството /като физическо лице/ - подписът ще Ви струва 27 лева ако за пръв път купувате такъв и ще можете да го ползвате и за онлайн банкиране или за подаване на документи в НАП (самият електронен подпис е 6 лв. + 21 лева за карта и четец, повече подробности можете да прочетете на сайта на btrust); Имайте предвид, че за да подадете документите по електронен път, трябва да ги разпечатате и подпишете, след което да ги сканирате и да ги прикачите като .pdf файлове в системата на ТР.
 
Всичко с таксата на Търговския регистър и другите такси /ако занесете документите лично в ТР/ разходите по регистрацията ще бъдат 174 лева , а ако имате електронен подпис и подадете документите в Търговския регистър по електронен път, тогава разходите Ви ще са общо 119 лева.
 
Как да регистрирате сами ЕООД или ООД - прочетете ТУК
***.
Повече за регистрацията на  ЕООД с novafirma.bg - ТУК
Повече за регистрацията на  ООД с novafirma.bg - ТУК
 

Възползвай се от нашите свързани услуги: