За контакти

Услуга: Подаване на Годишни финансови отчети от адвокат на novafirma.bg

Услуга: Подаване на Годишни финансови отчети от адвокат на novafirma.bg

Ние ще подадем Годишните финансови отчети вместо Вас!

 
В периода до 29 -ти септември всяка година, novafirma.bg предлага услугата "Подаване на Годишни финансови отчети".
 
 
***
- Ако не разполагате с електронен подпис и не искате да губите времето си в чакане по опашки;
- Ако не сте в България и трябва да подадете документите за дружеството си;
- Ако предпочитате да подадете отчетите си без да ставате от компютъра;
 

Кой подава Годишни финансови отчети в Търговския регистър?

Съгласно Закона за счетоводството и Закона за търговския регистър, всички ООД и ЕООД, които СА ИМАЛИ дейност през предходната година, трябва в срок до 30 септември да обявят своите Годишни финансови отчети в Търговския регистър.

Годишните финансови отчети задължително съдържат: Баланс, може да съдържат и доклад за дейността, отчет за приходите и разходите (ОПР)и други отчети. Отчетите се съставят от Вашия счетоводител, ние не съставяме самите отчети.

Как можем да помогнем с обявяване на ГФО?

В novafirma.bg можем да ви съдействаме, като подадем отчетите в Търговския регистър - от нас ще получите вички НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ за обявяване на ГФО на ООД или ЕООД в Търговския регистър и пълномощно за наш адвокат - само ги подписвате и ни ги изпращате. Примерен образец на нулеви отчети можете да намерите ТУК.

Ние предлагаме услугата "Подаване на Годишни финансови отчети от адвокат на novafirma.bg".
 
* Услугата се предлага само за ООД и ЕООД, които генерират документите за подаване в ТР през сайта.
** ние не съставяме Годишните финансови отчети- сайта генерира необходимите документи за подаването им в Търговския регистър, наш адвокат ги подава и Ви изпраща входящия номер. Примерен Образец на нулеви отчети можете да изтеглите от ТУК.
*** Ако дружеството не е имало дейност през предната година, тогава не се подават ГФО, а Декларация по чл.38, ал.9, т.2 от ЗСч (че не е извършвана дейност). 
 
 
 
Услугата се предлага само в периода до 29- ти септември- деня преди изтичане на срока за подаването на ГФО в ТР. Документите трябва да са ни изпратени до тази дата /след това услугата няма да бъде достъпна/.
 
***

Цена на услугата - подаване на ГФО в Търговски регистър:

 
- промоционална цена за периода от 01-ви юни до 30-ти юли - 50 лв.
- от 01-ви септември до 29-ти септември цената на услугата е 60 лв.
Документите трябва да са ни изпратени до съответната дата.
**** През месец август услугата няма да бъде достъпна. Всички документи, генерирани преди това и изпратени през м.август, ще бъдат подадени през първите дни на м.септември и ще бъдат таксувани на цена 60 лв..
 
Ако трябва да обявявате ГФО за повече от 1 година, всяка допълнителна година се таксува по 5 лева допълнително; например ако трябва да обявите ГФО за 2021 и 2022г., цената на услугата до 1 август ще бъде 55 лева (50+5) и след 1 септември- 65 лв. (60+5)
***
За да ползвате тази услуга:
 
1. Влезте в профила си в novafirma.bg;
2. Изберете услугата "Обявяване на Годишни финансови отчети" или натиснете бутона "Нова услуга" в лявото меню в профила, след което изберете услугата;
3. Въведете данните за дружеството и заплатете услугата;
4. Ще получите документите за обявяване на ГФО на е-мейл - разпечатайте ги от електронната си поща или от профила си в сайта;
5. Подпишете документите. С документите ще получите и пълномощно за адвокат - не е нужно да се заверява нотариално, а само да се подпише от управителя;
6. Сканирайте подписаните документи, пълномощното, платежното нареждане и Годишните финансови отчети;
7. Изпратете ни документите и Годишните финансови отчети на е-мейл.
*
Наш адвокат ще подаде по електронен път документите и ще Ви изпратим входящия номер по е-мейл.
 
В случай, че след подаването, от Търговския регистър е постановен отказ по наша вина, ние ще поемем разноските за новото подаване на отчетите.
Ако от Търговския регистър е постановен отказ по Ваша вина (например ако сте въвели грешни данни за дружеството в сайта и поради това генерираните документи са грешни или ако документите не са подписани от управителя и това е причина за отказ), тогава  цената на нашата услуга (повторното подаване) ще бъде 20 лева.